Uns 2.500 premianencs presents a les jornades d’Esport i Família

cepremia.cat octubre 28, 2014 Comentarios desactivados en Uns 2.500 premianencs presents a les jornades d’Esport i Família
Share!

El passat diumenge dia 26 el Servei d’Esports de Premià de Mar organitzava una jornada lúdico-esportiva, on fusionant l’esport i la família es va impulsar la pràctica de l’esport.

Des del seu inici a les 11:00 del matí fins a la seva finalització a les 20:00 del vespre un 2.500 premianencs van apropar-se l’escola pública la Lió per a gaudir d’aquesta fantàstica jornada que comptava amb inflables, rocòdrom, tir amb arc, ping pong, escacs, dominó i mini golf entre d’altres activitats.

Convidada per la regidoria d’esports i la de joventut, l’Escola de Futbol Premià també va estar present a la cita  representant d’aquesta manera al club.

L’Escola va organitzar una activitat amb diferents estacions on el nen/a podia practicar el futbol amb el seu pare o mare o amb un amic de forma lúdica. Cal destacar que el funcionament va ser possible gràcies en Ferran (formador de l’Escola) i a tres juvenils del club que van ser els dinamitzadors d’aquesta activitat.

La jornada va ser tot un èxit de participació i d’organització i des del Club Esportiu Premià i l’Escola de Futbol Premià agraïm la invitació per participar i així donar-nos a conèixer i poder oferir lleure i esport als més petits del poble.