Recepció d’Artur Mas al C.E. Premià

cepremia.cat abril 25, 2015 Comentarios desactivados en Recepció d’Artur Mas al C.E. Premià
Share!

Va ser una recepció molt emotiva, vibrant i emocionant. La junta directiva del C.E. Premià encapçalada per el president José Antonio Alonso i acompanyats per l’alcalde de Premià de Mar el Sr. Miquel Buch i el regidor d’esports el Sr. Jordi Tomàs van ser rebuts pel Molt Honorable President de la Generalitat Artur Mas.

A la trobada també hi va ser present Joan Ferran, autor del llibre del centenari “De la Plaça Nova a Segona B”, Pep Valès, vicepresident, Enrique Pimpinela, tresorer, i Salvador Camps i Josep Puigbó, vocals.

Durant l’acte se li va fer entrega al Sr. Artur Mas una samarreta del centenari, el llibre “De la Plaça Nova a Segona B” i diversos objectes de marxandatge del club en commemoració al centenari de l’entitat.

Ser rebut pel President del teu país no succeeix cada dia i és per això que mostrem tot el nostre orgull de formar part de la família del C.E. Premià.

Finalment també volem agrair la seva presència al Sr. Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar, el Sr. Jordi Tomàs, regidor d’esports i a tots aquells que en algun moment han format part del club i que també han fet possible arribar als cent anys d’història.

Amunt Premià!

Ruben Moreno 00310

Ruben Moreno 00312

IMG-20150409-WA0000