L’hora dels juvenils

cepremia.cat septiembre 19, 2014 Comentarios desactivados en L’hora dels juvenils
Share!

El Juvenil A i el Juvenil B del Club Esportiu Premià inicien aquest cap de setmana el campionat de lliga. Amb objectius ben diferents però units en la mateixa categoria, la Preferent és el gran repte de tots dos conjunts.

Juvenil A

El Juvenil A entrenat per Rogeli Mas, s’estrena dissabte a les 15:30 al camp del Gironès-Sabat. Després de baixar de categoria la temporada anterior ha quedat encreuat al grup 2 de Preferent amb un objectiu més que clar: tornar a la Lliga Nacional Juvenil. Figueres, Mataró, Girona, Masnou, Arenys de Mar o Granollers són alguns dels equips amb els que es trobarà al llarg del curs.

Juvenil B

Mentrestant el Juvenil B de Quim Pérez debutarà dissabte coneixent el resultat del seu germà gran. A les 18:00 al Mpal. de Premià i contra el Sant Andreu els premianencs buscaran sumar el primer triomf del curs. El Juvenil B es tracta d’un equip jove i sense massa experiència a la categoria però seu objectiu també és clar: mantenir la categoria després d’haver pujat en la darrera temporada. El grup 4 de Preferent també tindrà rivals de nivell com el Badalona, la Damm, l’Hospitalet, l’Europa, la Gramanet o el Júpiter.

Molta sort a tots ells en aquest nou curs!

juvenilcep