Guanyar per oblidar

cepremia.cat octubre 10, 2014 Comentarios desactivados en Guanyar per oblidar
Share!

Després de signar un cap de setmana nefast a nivell de resultats els nostres juvenils volen recuperar el camí de la victòria.

Juvenil A

L’equip entrenat per Rogeli Mas vol tornar a recuperar les bones sensacions deixades en les dues primeres jornades de lliga i oblidar la derrota de la darrera jornada davant el Vic Riu Primer. El Juvenil A s’enfronta dissabte a les 18:00 a l’Arenys de Mar. Davant la seva afició el Premià vol tornar a sumar de tres en tres per a no desenganxar-se de la part alta de la taula. Actualment amb 6 punts els premianencs es troben a la vuitena posició de la taula. Per part seva l’Arenys de Mar amb tres punts és el desè classificat del grup 2 de la lliga Preferent de juvenils.

Consulta la classificació del grup 2 de Preferent.

Juvenil B

El Juvenil B de Quim Pérez té una nova oportunitat per a estrenar el seu caseller de punts al grup 4 de Preferent. El desplaçament serà difícil i és que els nostres visiten el camp del Sant Gabriel, actual líder de la categoria amb 9 punts, 9 gols a favor i només 1 en contra. Recordem que el Juvenil B és el cuer del grup amb zero punts tot i que les sensacions deixades en jornades anteriors conviden a pensar que la situació es pot revertirDissabte a les 17:00 hores sabrem el desenllaç d’aquest partit entre els “David i Goliath” de la categoria.

Consulta la classificació del grup 4 de Preferent.

Juvenil C

Mentrestant el Juvenil C de Christian i Jesús Moya afrontarà la segona jornada de lliga al camp del Canet de Mar. Després d’estrenar-se al grup 32 de segona divisió amb una derrota per 1 gol a 3 davant el Sant Pol, volen sumar els tres primers punts del curs contra un rival que havia d’ajornar el seu partit al camp del Calella.

Consulta la classificació del grup 32 de segona divisió juvenil.

Molta sort a tots!

juvenils