El CE Premià present al “Esport i lleure en família”

cepremia.cat octubre 16, 2014 Comentarios desactivados en El CE Premià present al “Esport i lleure en família”
Share!

Diumenge 26 d’octubre l’escola pública la Lió de Premià de Mar organitza una jornada lúdico-esportiva, on fusionant l’esport i la família es vol impulsar la participació ciutadana i la pràctica de l’esport.

Està previst que la jornada comenci a les 11 del matí i acabi a les 20:00 del vespre. Al llarg del dia hi haurà inflables, rocòdrom, tir amb arc, ping pong, escacs, dominó, mini golf… i tota una sèrie d’activitats que organitzaran les entitats i clubs presents en la jornada.

El CE Premià no faltarà a la trobada i estarà representat per la nova Escola de Futbol Premià. Des de les onze del matí fins a la una del migdia es podrà trobar la carpa de l’entitat que té previst realitzar un circuit amb diferents parades on cada participant que hi vagi podrà practicar les seves destreses. Els pares i mares poden i de fet, haurien de participar amb els seus fill/es per fer-ho més amè.

A més de la carpa del club d’11 a 13 del matí, també s’hi podrà trobar tot el dia una taula del CE Premià amb tota la informació necessària i d’altres activitats.

La jornada està adreçada a tots els nens i nenes de 6 a 11 anys que visquin a Premià de Mar.

lalio