El C.E. Premià guardonat a la Festa de l’Esport Català

cepremia.cat enero 21, 2016 Comentarios desactivados en El C.E. Premià guardonat a la Festa de l’Esport Català
Share!

El proper dilluns dia 25 de gener la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) premiarà al C.E. Premià per als seus 100 anys d’història a la gala que se celebrarà al Museu Marítim de Barcelona.

En representació del nostre club recolliran aquest guardó el nostre president, el Sr. José Antonio Alonso, i el vicepresident, el Sr. Pep Valès.

Juntament amb el C.E. Premià també seran premiats en el seu centenari la Federació Catalana d’Atletisme, el CE Portbou, el CF Amposta, el CE Sagrerenc, el CF Ulldecona i el CF Santpedor.

D’altra banda el jurat de la UFEC va escollir al futbolista Gerard Piqué i la ultra atleta Núria Picas com a millors esportistes catalans del 2015.

També serà guardonat el FC Barcelona com a millor equip de l’any, així com les promeses Paula Badosa, tennista gironina que amb 17 anys ha aconseguit el títol júnior a Roland Garros, i Marc Soler, un ciclista que amb 21 anys està considerat com el millor ciclista sub 23 del món.

El retirat jugador d’hoquei Santi Freixa, ara tècnic assistent de la selecció holandesa femenina, serà distingit amb el premi llegendari, mentre que Valentí Huch, de 96 anys, l’atleta federat més veterà d’Espanya, rebrà el premi a l’Esperit Esportiu. Finalment Diego León (voleibol), jugador, àrbitre i membre del Comitè Organitzador de Barcelona 92 rebrà el premi al seny esportiu.

festa