CRÒNICA 8È PARTIT DE LLIGA

cepremia.cat octubre 23, 2017 Comentarios desactivados en CRÒNICA 8È PARTIT DE LLIGA
Share!

LA VICTÒRIA ARRIBA AL 80′

El passat diumenge el primer equip del C.E.Premià tenia davant l’important repte d’aconseguir la victòria en el Muncipal per fer valer el punt aconseguit en les dues jornades anteriors.

Davant hi havia l’Avià U.E, un nouvingut a la categoria que encara no havia aconseguit cap punt en el campionat.

El partit començava amb Premià controlat, pero que no feia cap perill en l’aerea de l’equip visitant.L’Avià estava ben plantat dins el camp i aconseguia defensar-se de les escomeses premianenques.

En el minut 38, una pilota parada i molt reclamada pel porter Vilajuana, l’equip visitant aconseguien adalanter-se en el marcador. Just aquell moment el Premià havia de reaccionar i no deixar escapar cap punt en el Municipal, i en una jugada desafortunada del porter de l’Avià, Pardo transformaria el marcador en (1-1).

A la mitja part va haver-hi moviments, Gerard que havia començat de suplent, jugaria els 45 minuts vinents per controlar el partit i no és trenqués, ja que si no els locals patirien. També cal destacar l’entrada en el minut 70 de Fede, va donar més profunditat al davant i va general moltes més ocasions en el joc premianenc i amb jugades extraordinàries, com la que va fer en el gol de Samu en el minut 77 (2-1).

3 punts treballats, 3 punts molt importants i 3 punts per estar allà on volem!!

Bona victòria però ara ja toca preparar un altre bon partit, davant el Sabadellenca.

Diumenge 29, el Club Esportiu Premià jugarà al camp del Sabadellenca, equip que té 9 punts (2 punt menys que el primer equip).

Amunt PREMIÀ!!!