CRÒNICA 7È PARTIT DE LLIGA

cepremia.cat octubre 18, 2017 Comentarios desactivados en CRÒNICA 7È PARTIT DE LLIGA
Share!

Reacció massa tard per aconseguir els 3 punts

El Club Esportiu Premià va perdre 4 a 2 al camp del Sabadell Nord i, amb la tercera derrota de la temporada, els de Paco Ortiz són 12ens amb 8 punts.

El Premià que venia d’un empat a domicili, va voler emportar-se els 3 punts de Sabadell, però no va ser així després d’una mala primera part. El Sabadell Nord va sortir molt endollats des de el primer minut, ja que l’equip de Paco Ortiz van tardar 45 minuts… amb un 2-0 a la mitja part, el Premià va fer 4 canvis i l’equip local va tirar-se enrere per fer bo aquest 2-0, no va acabar així el partit.

Els premianencs van escurçar distàncies fins al 2 a 1 i van lluitar l’empat quan, des del punt de penal Samu va ser capaç de posar el 3 a 2. Un empat que mai no va arribar, perquè el Premià va tenir més ganes que eficàcia de cara a gol. La part positiva és la bona reacció de l’equip, tot i que l’equip de Paco Ortiz no pot deixar escapar una part sencera .. Ni més punts.

El diumenge dia 22, el Club Esportiu Premià rebrà al U.E. Àvia en el Municipal, partit importantíssim que els 3 punts s’hauran de quedar a Premià.
Avià, un equip que ha baixat aquest any de 1ra Catalana, amb un equip força fort i amb un joc molt seu, però que encara no han sigut regulars en el campionat.
Estem convençuts que veurem un partit molt maco, amb un ambient impressionant.

Us hi esperem a tots

Força Premià!!!