CRÒNICA 3r PARTIT DE LLIGA

cepremia.cat septiembre 19, 2017 Comentarios desactivados en CRÒNICA 3r PARTIT DE LLIGA
Share!

UN EMPAT AMB UN REGUST A VICTÒRIA

El Club Esportiu Premià jugava en un camp diminut amb una afició una mica més que alterada i un rival que sabien perfectament les seves virtuts per fer perill a l’equip de Paco Ortiz.

El Premia va viure diumenge passat un partit molt difícil de gestionar. Un partit amb molt poques ocasions pels dos equips, encara que els locals eren els que ocasionaven més perill en la primera part, amb un pal en el minut 5 i diverses jugades d’estratègia.

En la segona part va canviar el rumb del partit, amb l’entrada en el descans de Dani Pardo i Samu, el Premia va ocasionar més ocasions clares.

Quan millor estava el Premia, el Matadepera va llançar una pilota a l’esquena de la defensa que el davanter Campano va avançar en el mercador a l’equip local (1-0). A partir de l’1-0, el partit va començar a posar-se encara més lleig, a l’àrbitre se li va venir una mica gran el partit, va expulsar a dos jugadors del Premia (Joan i Colinas), expulsions totalment errònies i una expulsió per als locals (Pau). També, el partit es va suspendre durant 20 minutos per un enfrontament entre el públic i els jugadors del Premia.

Després d’aquests 20 minutos, l’equip de Paco Ortiz va sortir al camp per portar-se la victòria, tenint ocasions clares, bones jugades i una mica més d’agressivitat, així és com va arribar el penal sobre Samu, que transformaria per segon penal consecutiu, Julio.

El Club Esportiu Premià encara no coneix la derrota. Diumenge que ve l’equip de Paco Ortiz rebran en el Municipal a les 12:00 al Berga, un equip sòlid que voldran posar les coses molt difícil al Premià.

Força Premià!!!