CRÒNICA 13È PARTIT DE LLIGA

cepremia.cat diciembre 1, 2017 Comentarios desactivados en CRÒNICA 13È PARTIT DE LLIGA
Share!

BONA VICTÒRIA DAVANT LA SEVA GENT

El Premià va superar el Bellavista Milán per 1 gol a 0. Els premianencs són 13ens amb 15 punts.

El Premià va retrobar-se amb la victòria després de quatre partits ahir diumenge. Contra el Bellavista Milán, després d’una festa en el Muncipal per la presentació, els jugadors de Valero, tenien que desmostrar a l’afició el potencial que tenen.

Va començar sent un partit molt intens però cada vegada que anaven passant els minuts, la intensitat anava afluixant.. els de Valero van saber fer mal i crear un munt d’ocasions de gol, tot i que només van ser capaços de convertir-ne una. Per sort pels premianencs, va ser suficient per fer-se amb els tres punts perquè el Bellavista va posar en pocs problemes la defensa local.

Un partit que  serveix per recuperar la moral de l’equip  i sumar un triomf important, per no distanciar-nos tant de la zona alta de la classificació, cal començar a crèixer i sumar de 3 en 3.

El Premià aquest cap de setmana anirà a visitar al Sellent, que té dos punt més que els premianencs. Serà un partit molt complicat, però que els de Valero han de sortir a per totes, malgrat les baixes que tenen.

Molta sort nois, a per la segona victoria consecutiva!!

AMUNT PREMIÀ!!

Escut C.E.Premià