Escut C.E.Premià

Comunicat del President del C.E.Premià

cepremia.cat mayo 19, 2017 Comentarios desactivados en Comunicat del President del C.E.Premià
Share!

 

Escut C.E.Premià

 

Premià de Mar, 18 de Maig del 2017.

Benvolguts jugadors, familiars, simpatitzants i col·laboradors del Club Esportiu Premià. Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de les últimes novetats al nostre club. Com a entitat amb més de 100 anys d’història, el nostre propòsit és treballar a diari per seguir creixent i millorant.

Per a nosaltres és un gran plaer donar la benvinguda a David Colinas com a màxim responsable del futbol base del club. Amb el títol nacional d’entrenador, la seva àmplia experiència en coordinació i amb un equip de treball propi, amb la seva incorporació promet reorganitzar l’estructura actual del Club Esportiu Premià.

Comptem, a més, amb els actuals entrenadors del club que continuen treballant amb els nens i joves dels diferents equips. I com sempre, en cas d’alguna baixa, de forma immediata disposarem d’un substitut amb títol corresponent segona categoria.

Així mateix, volem anunciar també la incorporació d’un nou formador per al Juvenil B, del qual informarem més extensament en els propers dies. A més disposem d’un nou entrenador amb títol nacional per a l’equip Juvenil A i un altre entrenador pel Juvenil B, els quals treballaran conjuntament amb l’staff tècnic del primer equip.

Tot just ara donarem per finalitzada aquesta temporada i posarem els ulls a la 2017/18. Ho farem dipositant la mateixa confiança i il·lusió que ens caracteritza i que ens ha acompanyat durant tots aquests anys.

Junts aconseguirem grans resultats.

 

Jose Antonio Alonso 

President del Club Esportiu Premià