Aquest Sant Jordi regala C.E. Premià

cepremia.cat abril 14, 2015 Comentarios desactivados en Aquest Sant Jordi regala C.E. Premià
Share!

S’apropa el dia de Sant Jordi i aquest any un dels llibres més regalats serà el llibre del centenari del club. “De la Plaça Nova a Segona B” és un llibre únic que recull la història del Club Esportiu Premià en aquest any del centenari. Una obra que ha significat 4 anys de feina per al periodista premianenc Joan Ferran i que reviu de forma minuciosa tots els moments del club C.E. Premià. “De la Plaça Nova a Segona B” està format per dos parts diferenciades: a la primera part, combinant imatges i text, s’hi troba la història del club i s’hi recullen algunes de les anècdotes més sonades d’aquests 100 anys de vida. A la segona, de consulta, s’hi pot trobar tota mena d’informacions dels partits i les alineacions amb les que el Premià ha jugat al llarg de tots aquests anys.

Per només 20 € podreu tenir a les vostres mans la història de l’entitat més antiga de Premià de Mar .

L’exemplar es pot comprar a la botiga del club i a qualsevol llibreria de Premià de Mar. A més a més per cada llibre que es compri es regalaran dos carnets de soci del C.E. Premià per formar part de l’entitat en l’aniversari dels seus cent anys d’història.

D’altra banda també us volem informar que durant el dia de Sant Jordi serem al carrer Miquel Moragues (al costat de l’Ajuntament) venent roses i els llibres del centenari des de les 9:00 h. Us hi esperem!

Aquest Sant Jordi regala C.E. Premià.

CEPsantjordi