Acord de patrocini entre el CE Premià i WM Spare Parts

cepremia.cat mayo 23, 2016 Comentarios desactivados en Acord de patrocini entre el CE Premià i WM Spare Parts
Share!

El C.E. Premià i WM Spare Parts han arribat a un acord de patrocini que convertirà a aquesta empresa, especialitzada en la distribució i el subministrament de recanvis per automòbils,  en patrocinador oficial del club.

Aquesta companyia, que opera a nivell internacional i que té la seva seu principal a Premià de Mar, compta amb més de 20 anys d’experiència i la seva finalitat és donar resposta a la necessitat que tot el procés de la gestió de compres en aquest sector requereix.

De moment WM Spare Parts estarà present en les samarretes dels nostres jugadors del primer equip encara que no es descarta que s’incorpori també en les del futbol base juntament amb altres col·laboracions de futur.  

Walter Maiello, General Manager d’aquesta empresa, s’implicava des del primer moment en aquest projecte i explicava que “aquesta col·laboració s’entén com un projecte RSC, responsabilitat social corporativa, per retornar a la societat el que la societat en general reporta a la companyia”.

A més, tant el C.E. Premià com WM Spare Parts, estan estudiant altres fórmules de col·laboració per a que alguns dels integrants del primer equip puguin adquirir experiència en aquesta companyia mitjançant la integració en el món laboral i empresarial.

Aquestes i altres iniciatives s’han de seguir analitzant durant les properes setmanes però a mida que vagin sorgint més acords us els farem saber en aquesta mateixa plana web.

Per acabar, la Junta Directiva vol expressar, en nom del club, la seva satisfacció i gratitud per haver tancat aquest nou acord signat a finals d’abril amb WM Spare Parts.

Amunt Premià!

patrocini